The Woman Who Spoke Her Mind (Knjiženstvo, journal for studies in literature, gender and culture, 2023)
Savka Subotić (1834-1918) : žena koja nije ništa prećutala / Gordana Stojaković. – Novi Sad : Akademska knjiga, 2018. – 268 str. : ilustr. – ISBN 978-86-6263-213-5