Мина Караџић Вукомановић (1828–1894) – селективна библиографија (Књиженство, часопис за студије књижевности, рода и културе, 2023)
У раду се после кратке уводне библиографске студије наводе и биографски подаци о Мини Караџић-Вукомановић са посебним освртом на њено књижевно стваралаштво. Највећи део рада заузима селективна библиографија подељена на три целине: Радови Мине Караџић-Вукомановић, Радови о Мини Караџић-Вукомановић и Некњижна грађа.
Keywords: библиографија; Мина Караџић-Вукомановић