(untitled) (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Ženski svet: list dobrotvornih zadruga Srpkinja izlazio je od 1886. godine do 1914. godine (29 godina) pod uredništvom Arkadija Varađanina. Posle uvodne studije o časopisu, njegovom uredniku i osnivanju Dobrotvornih zadruga po Vojvodini, sledi bibliografija koja obuhvata prvih pet godina izlaženja časopisa, od 1886. godine do 1890. godine i sadrži 659 bibliografskih jedinica, opisanih de visu.