(untitled) (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
U radu se posle kratke uvodne bibliografske studije navode i biografski podaci o Mini Karadžić-Vukomanović sa posebnim osvrtom na njeno književno stvaralaštvo. Najveći deo rada zauzima selektivna bibliografija podeljena na tri celine: Radovi Mine Karadžić-Vukomanović, Radovi o Mini Karadžić-Vukomanović i Neknjižna građa.