Slika Jovanke Broz u javnom prostoru (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Uspon i pad „prve drugarice“ Jugoslavije: Jovanka Broz i srpska javnost 1952–2013 / Ivana Pantelić – Beograd: Službeni glasnik, 2018 – (Beograd: Glasnik) – 336 str., 23 cm, – ISBN 978-86-519-2251-3