CORPUS MOBILE (Knjiženstvo, časopis za studije književnosti, roda i kulture, 2023)
Koreodrama u Srbiji u 20. i 21. veku: rodna perspektiva / Vera Obradović Ljubinković. – Novi Sad: Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova, 2016 (Novi Sad: Sajnos doo). – 201 str. : ilustr. ; 23 cm. – (Edicija Savremeno stvaralaštvo žena). – ISBN 978-86-86259-26-4